Radio Gozdawa - patron medialny fundacji szpan fishing

Radio Gozdawa

25/01/2023 admin Wyłączone

Realizacja naszych celów nie jest możliwa bez wsparcia pochodzącego od osób prywatnych, partnerów oraz patronów medialnych.

Tym samym jest nam niezmiernie miło przedstawić pierwszego patrona medialnego naszej fundacji: Radio Gozdawa

Jest to Radio internetowe będące doskonałą alternatywą dla tradycyjnego radia FM. Jest pierwszym radiem internetowym dedykowanym hobbystycznym wędkarzom, które oferuje szerokie spektrum podcastów i audycji dotyczących tematów związanych z wędkarstwem. Dociera do Polaków mieszkających nie tylko w Europie ale również USA i Kanadzie. Pragnie stać się głosem łowisk oraz platformą informacji o nowinkach technicznych, produktach i poradami dla każdego pasjonata tego pięknego sportu!

Programy wędkarskie, społeczne i kulturalne goszczą regularnie na antenie tego radia. Jeżeli nie słuchałeś programu, możesz to zrobić na podcaście klikając w ten link: https://radio-gozdawa.live/podcast/

Sobota i niedziela to czas muzyki non stop.

Na antenie radia możecie wysłuchać również wywiadu z Radosławem Witólskim (Fundatorem i Prezesem Fundacji), w którym to opowie o założeniach i celach Fundacji Szpan Fishing.