Maciej Kot - ambasador fundacji szpan fishing

Maciej Kot

02/02/2023 admin Wyłączone

Fundację Szpan Fishing to także ludzie pomagający nam realizować nasze cele, które między innymi mają realnie wpływać na postrzeganie wędkarstwa przez dzieci i młodzież. Na przykładzie osób, z którymi współpracujemy chcemy pokazywać, że wędkarstwo może być ciekawym, rozwojowym i barwnym hobby, będącym częścią życia wielu naszych idoli, znanych osób, gwiazd sportu, kina lub muzyki.

Tym samym, jest nam niezmiernie miło poinformować, że zaproszenie do współpracy z Fundacją Szpan Fishing przyjął Maciej Kot. Reprezentant Polski w Skokach Narciarskich, uznany Sportowiec oraz jak się okazuje także Wędkarz i od teraz również Ambasador Fundacji Szpan Fishing.

„Wędkarstwo jest dla mnie sposobem na odpoczynek, oraz pasją. Dzięki niej mogę zbliżyć się do przyrody, odkrywać nowe rzeczy, oraz przeżywać niezapomniane przygody w fajnym towarzystwie. Na wodzie ładuję swoje baterie, co pozwala mi później działać na 100% swoich możliwości.”

Możecie obserwować wędkarskie osiągnięcia Macieja na jego stronie: Skocz na Ryby

Zapoznaj się również z informacjami na temat tego, czym się zajmujemy